Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در بسیاری از حوزه‌ها موفق بوده و باید تقویت شود.

وی اقدامات و عملکرد مجموعه فنی و حرفه‌ای استان را امیدبخش و در راستای توسعه و ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی دانست و بیان کرد: گسترش و توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، نوعی سرمایه‌گذاری و گامی مهم در راستای ایجاد اشتغال پایدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه ملایر خواستار معرفی هر چه بیشتر ظرفیت‌های فنی و حرفه‌ای، توسعه آموزش‌ها، ارائه ایده‌ها و برنامه‌های کاربردی به ویژه برای گسترش کار و پر کردن اوقات فراغت و همچنین توسعه آموزش‌های مهارتی در تمامی نقاط استان و شهرستان شد.

اسماعیلی ادامه داد: مجموعه فنی و حرفه‌ای شهرستان ملایر دارای پتانسیل و ظرفیت‌های ویژه‌ و فضای فیزیکی مستعدی است که باید مورد استفاده بهینه قرار گیرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز آموزش‌های مهارتی را یکی از عوامل موثر در ایجاد اشتغال دانست و گفت: بدون شک فرد ماهر بیکار نمی‌ماند.

«وهب مختاران» برگزاری دوره‌های مهارتی را مبتنی بر نیاز روز و بازار کار دنیا دانست و اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان از تعامل با کارآفرینان استقبال می‌کند.

وی ادامه داد: چنانچه فردی ایده کارآفرینی در کنار آموزش داشته باشد، می‌تواند به مراکز این اداره کل در سطح استان مراجعه کند.

مختاران اجرای آموزش‌های مهارتی در مناطق محروم و حاشیه شهرها را از رسالت‌های خطیر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور عنوان و بیان کرد: ارائه آموزش‌های مهارتی به متقاضیان در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان، با حضور کارآفرینان مطرح و به صورت تولیدی و آموزشی انجام می‌شود.

استان همدان دارای ۲۲ مرکز و شعبه دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی ویژه آموزش های فنی و حرفه ای است.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ملایر اشتغال پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ملایر اشتغال پایدار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ملایر اشتغال پایدار فنی و حرفه ای استان آموزش فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای آموزش های مهارتی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۳۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان